شرکت گیاهان دارویی زرین گیاه ( از تولید به مصرف ) تماس: مهندس سید حسن غیبی 09147297295

کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید در سینی کشت به درخواست مشتری
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نشاء فیسالیس دارویی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
تولید نهال و قلمه گل محمدی
Previous Next Play Pause
کاشت و فروش انواع نشاء و قلمه گیاهان دارویی بسته بندی اصولی نشاء و قلمه گیاهان دارویی چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال چینش اصولی نشاء و قلمه در موقع ارسال ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران ارسال نشاء و قلمه گیاهان دارویی به همه جای ایران تولید در سینی کشت به درخواست مشتری تولید کشت بافتی بعضی از گیاهان دارویی تولید گلدانی گیاهان دارویی به درخواست مشتری تولید نشاء و میوه فیسالیس خوراکی تولید نشاء فیسالیس دارویی تولید نهال و قلمه گل محمدی

فروش ویژه

 

هماور دارویی به صورت خشک به مقدار محدود موجود می باشد

 

کیلویی 400 هزار تومان

 

 

استویا

نام انگلیسی: Stevia

نام علمی: Stevia rebaudiana

خانواده: Compositae

آخرین یافته های علمی دانشمندان نشان می دهد که استفاده از برگ های گیاه استویا توسط بومیان منطقه آمامبی به بیش از 1500 سال قبل بازگشته و به مدت صدها سال پس از کشف قاره آمریکا جهت شیرین کردن چای و دیگر ماده غذایی و درمانی مورد استفاده قرار می گرفته است. در سال 1899 این گیاه توسط گیاه شناس ایتالیایی، مویسس سانتیا گوبرتونی مورد کشف دوباره قرار گرفت که متعاقب آن کشت این گیاه از حالت رویش طبیعی و وحشی در مناطق بومی به حالت سازمان یافته و مدرن  در آمد.

ریخت شناسی استویا

استویا گیاهی کوتاه قد و بوته ای می باشد که بومی منطقه کوهستانی آمامبی واقع در مرز برزیل و پاراگوئه است. این گیاه متعلق به سلسله پلانته است که در رده بندی علمی در شاخه ماگنولیفتیا رده ماگنولیپوسیدا، راسته آسترالس و خانواده آستراسه آ جای می گیرد. فراوان ترین گونه های این گیاه عبارتند از: ربادیانا، پیلوسا، اپاتوریا، اواتوریا، پلامرا، سالی سیفوریا و سراتا.

اکولوژی گیاه استویا

استویا در آب و هوای بومی خود به عنوان  بومی یک گیاه چند ساله کاشته می شود، اما مقاومت کم این گیاه در برابر سرما و یخبندان موجب گردیده است تا در هوای سرد قاره اروپا دچار سرمازدگی شده و به عنوان گیاهی یک ساله، تنها در نواحی که دارای آب و هوایی به نسبت معتدل هستند، کشت شود.

اسانس استویا

جمع بندی تحقیقات انجام گرفته حاکی از آن است که گلیکوزیدهای دی ترپنی ترکیباتی هستند که به عنوان عامل اصلی ایجاد طعم بسیار شیرین در عصاره های گیاه استویا شناخته شده اند. به طوریکه میزان شیرینی آنها تا 300 برابر شکر تخمین شده است. استویوزید، به عنوان یک ترکیب گلیکوزیدی غالب در عصاره های برگهای  استویا ربادیانا شناسایی شده است، که از روش هیدرولیز آنزیمی و استخراج شیمیایی برای این منظور استفاده می شود. وجود سه ترکیب گلکوزیدی (استویوزید، آ-ربادیوزید و بی ربادیوزید) و غالب بودن میزان استوزید بر دو ترکیب دیگر نیز به اثبات رسیده است. بررسی مقادیر  سایر گلیکوزیدها در بیش از 10 گونه استویا نشان داد که در مجموع تنها 1 الی 2 درصد وزن خشک عصاره ها را به خود اختصاص می دهند. تاکنون  9 ترکیب گلیکوزیدی دی ترپنی در عصاره اجزای مختلف پیکره گیاه استویا ربادیانا شناسایی شده است،  که همه آنها دارای یک اسکلت مشترک با ساختار نشان داده شده در شکل زیر می باشند.

پتانسیل شیرین کنندگی هر یک از گلیکوزیدها بستگی به ماهیت گروه های R و R1 دارد. مطالعات دانشمندان نشان داد که گروه های ترکیباتی منشعب از گلوکز و یا سایر قندهای منوساکاریدی می باشند. قند رامنوز از جمله قندهای منوساکاریدی احیاکننده ای است که می تواند جایگزین این گروه ها گردد. ویلر و همکاران یافتند که استویوزید به عنوان یکی از سه ترکیب غالب در عصاره های استویا ربادیانا دارای حداکثر قدرت آنتی اکسیدانی می باشد. با توجه یافته های این مطالعه پس از استویوزید، استویول بیوزید دارای قدرت آنتی اکسیدانی بیشتری است.

مطالعات کارینو در سال 2006 پابت کرد که عصاره های متانولی گونه های مختلف استویا به دلیل دارا بودن فلاونوئیدها، آلکالوئیدها، گزانتوفیل ها و هیدروکسی سینامیک اسیدها خاصیت آنتی اکسیدانتی قابل توجهی را نشان می دهند.

مطالعات بعدی دانشمندان حاکی از آن بود که عصاره های گیاه استویا به دلیل دارا بودن ترکیبات آنتی اکسیدانتی، ضد سرطان نیز هستند و بنابراین از رشد و پیشرفت غدد سرطانی جلوگیری می کنند، اما با توجه به ساختمان و  ماهیت هر یک از ترکیبات شدت ظهور این ویژگی نیز متفاوت خواهد بود. داکومی در سال 2005 خاصیت آنتی اکسیدانتی عصاره های استویا را با ترکیبات آنتی اکسیدانتی سنتزی مقایسه نمود و به این نتیجه رسید که خاصیت آنتی اکسیدانتی عصاره ها 56/82 – 33/17 درصد بوده و در مقایسه با ترکیبات سنتزی درصد ممانعت کنندگی بیشتری از خود نشان می دهند.

کارینو در سال 2006 میزان ترکیبات گلیکوزیدی اصلی در چهار گونه غالب استویا را به شرح جدول زیر اندازه گیری نمود.

گونه

درصد وزنی استویول بیوزید

درصد وزنی آ-ربادیوزید

درصد وزنی استوزید

ربادیانا

315/0

14/2

458/5

اپاتوریا

308/0

65/1

984/5

پیلوسا

288/0

18/1

111/6

سراتیا

249/0

958/0

186/6

 

کاربردهای اسانس استویا

نقش شیرین کنندگی استویا در مواد غذایی از دیرباز مورد توجه محافل علمی قرار گرفته است و امروزه دانشمندان نقش قابل توجه آنها را در تامین سلامتی انسان مورد تایید قرار داده اند. از طرفی پتانسیل شیرین کنندگی این ترکیبات و عدم جذب آنها در طی فرآیندهای سوخت و ساز بدن زمینه ایی را فراهم می کند، تا محصولاتی شیرین و دارای طعم و بوی مطلوب در سبد غذایی بیماران دیانتی قرار گیرد.

شرایط خاک

با توجه به ریشه افشان بودن این گیاه، خاک سبک و غنی از مواد آلی و دارای قدرت نگهداری آب مناسب گیاه استویا می باشد. ماندابی شدن باعث پوسیدگی ریشه شده، لذا در صورت آبگیر بودن مزرعه باید اقدام به زهکشی شود. pH مناسب برای استویا 7 – 5/5 می باشد.

چون این گیاه برای چند سال در داخل یک زمین باقی می ماند، آماده کردن زمین به طور اصولی و علمی نقش عمده ای در میزان محصول خواهد داشت.

لازمه این کار تسطیح، ایجاد زهکشی های مناسب، حاصل خیز کردن خاک با استفاده از کود های آلی و حیوانی به تعداد 50 تا 100 تن در هکتار و زدن شخم عمیق و مخلوط کردن کود حیوانی با خاک از اقدامات لازم قبل از کشت گیاه می باشد.

افزودن کود های شیمیایی ازت، فسفر  و پتاسیم به عنوان ماکرو المنت های پر مصرف به مقدار 150 کیلو گرم کود ازته که نیمی از آن (75 کیلو گرم) قبل از کشت در ماه های اسفند و نیمی از آن در ماه های اردیبهشت بعد از کشت گیاه و 120 کیلو گرم کود فسفره قبل از کشت و 130 کیلو گرم کود پتاسیم قبل از کشت در طح یک هکتار کود پاشی گردد.

پس از ریختن کود های آلی و شیمیایی کل مزرعه توسط روتیواتور کلوخ شکنی جهت کشت آماده می گردد. قبل از کشت سیستم آبیاری بارانی یا قطره ای در سطح مزرعه تعبیه گردد.

زمان و فواصل کشت

نهال های آماده شده را در ماه های فروردین و اردیبهشت می توان به زمین اصلی انتقال داد. لذار در صورت استفاده از ماشین آلات وجین کن فاصله ردیف ها برابر نوع ابزار تعیین می شود که می توان فاصله ردیف ها 70 سانتی متر تا 120 سانتی متر و فاصله بوته ها بر روی ردیف ها 50 – 40 سانتی متر کشت می شود. در سطوح کوچک در صورت استفاده از ابزار دستی نظیر کج بیل و غیره فاصله ردیف ها 60 و فاصله بوته ها 40 سانتی متر را می توان کشت نمود.

مراقبت و نگهداری

آبیاری

با توجه به نیاز آبی گیاه بهترین روش آبیاری بارانی می باشد. هر چند آبیاری قطره ای در صورت سبک بودن خاک مشکلی ایجاد نمی شود. به دلیل ترد بودن ساقه قبل از کشت، سیستم آبیاری را باید در سطح مزرعه تعبیه نمود. معمولا در روز های گرم تابستان دفعات آبیاری 3- 2 روز یکبار لازم می شود. یکی از نشانه های تشخیص گیاه بی آب جمع شدن برگ ها در شرایط کم آبی می باشد که با انجام آبیاری برگ ها کاملا حالت طبیعی به خود می گیرند

وجین و سله شکنی

در طول رشد گیاه با علف های هرز باید مبارزه شود. با ابزار آلت ماشینی باید احتیاط لازم بشود، زیرا ترد بودن ساقه ها باعث شکستن ساقه ها نگردد و هم چنین افشان بودن ریشه مانع نزدیکی و تماس ابزار آلات به ریشه گردد. در زمان کود پاشی حدود 10 سانتی متر از ساق اصلی فاصله و کود شیمیایی مورد نظر در یک دایره با فاصله 10 از ساقه اصلی ریخته و بلافاصله کود با خاک پوشانده شود.

برداشت

اولین برداشت در شرایط آب و هوایی شمال در اواخر تیرماه صورت می پذیرد که در این موقع شیرینی برگ ها به حد نرمال خواهد

رسید. در این موقع ارتفاع بوته معمولا 50 تا 60 سانتی متر رشد نموده از ارتفاع 25 سانتی متر برداشت می شود که برداشت از این ارتفاع باعث قرار گرفتن بوته ها برای چین بعدی که رد اثر رشد شاخه های جانبی حالت بوته توپی می شود.

شاخه های برداشت شده در مکان مناسب جهت خشک کردن برده می شود. برداشت دوم و سوم به ترتیب در پایان مرداد یک ماه بعد و پایان شهریور تا نیمه مهر ماه می باشد.

یادآوری می شود این گیاه جزء گیاهان روز کوتاه بوده با کوتا شدن روز ها به گل می رود در واقع پس از به گل رفتن و فرا رسیدن فصل زمستا رشد قسمت هوایی گیاه متوقف و کم کم به خواب می رود لذا ساقه های خشک شده توسط قیچی باغبانی ا سطح مزرعه جمع آوری می شود چون ریشه در داخل خاک باقی می ماند. بهار سال بعد با قدرت بیشتر بوته ها به رشد خود ادامه می دهند.

خشک کردن محصول

یکی از نکات فنی موضوع خشک کردن برگ این گیاه می باشد. چون برداشت همراه با ساقه انجام می پذیرد پس از خشک کردن ساقه ها از برگ جدا می گردد و برگ در معرض استفاده قرار می گیرد. هر چند ساقه نیز از شیرینی برخوردار است اما شیرینی برگ بیشتر بوده و بازار پسندی برگ رایج می باشد. لذا چون گیاه، دمای بالا  بین 60 – 50 درجه برای خشک شدن را تحمل می تماید برخلاف گیاهان اسانس دار می توان درجه فوق را برای گیاه منظور نمود و اقدام به خشک کردن کرد. در شرایط عدم امکانات لازم با استفاده از نور خورشید، هم می توان گیاه را خشک نمود. البته در این صورت رنگ گیاه به جای سبز تیره دارای رنگ سبز متمایل به نقره ای می گردد که از بازار پسندی کمتری برخوردار است. لذا سعی شود با استفاده از دستگاه های خشک کن اقدام نمود.

معولا در سطح یک هکتاری در سال اول 2 تن برگ بدون ساقه و از سال دوم 3 تن برگ بدون ساقه به طور متوسط برداشت می شود. در صورت مراقبت های ویژه زراعی این محصول افزایش می یابد.

  • استویا
  • استویا
  • استویا
  • استویا
  • استویا
  • استویا
  • استویا
  • استویا
  • استویا
  • استویا

نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران

 

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد.

شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بر پايه دانش فني روز و تجربه چندين ساله در عرصه تولید نشا گياهان دارويي توانسته است تا با توليد کيفي انواع نشا گیاهان دارویی گامي بزرگ در نهادينه کردن فرهنگ جايگزيني روش هاي کشت سنتي با کشاورزي مدرن روز جهان بردارد. لذا از متقاضیان عزیز تقاضا می گردد نسبت به دادن سفارش با آقای سید حسن غیبی به شماره موبایل ۰۹۱۴۷۲۹۷۲۹۵ تماس گرفته و جهت هماهنگی بیشتر اعلام آمادگی فرمایند. شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه بعد از عقد قرارداد، در هر میزانی توانایی تولید نشاءهای گیاهان دارویی مانند نعناع فلفلی، مریم گلی دارویی، بادرنجبویه، آویشن باغی، سرخارگل، سنبل الطیب، خار مریم، زوفا، به لیمو و بسیاری از گیاهان دارویی دیگر را دارا می باشد.

شرکت زرین گیاه ارومیه سالانه بالغ بر پنج میلیون عدد نشاء، قلمه و ریزوم گیاهان دارویی را با کیفیت بالا تولید می نماید.

بذر نشاهای تولید شده از شرکت های معتبر آلمانی خریداری شده و از کیفیت بالایی برخوردارند.

لیست بعضی از نشاء های تولیدی شرکت زرین گیاه ( توانایی تولید نشاء انواع گیاهان دارویی را داریم )

آخرین تغییر قیمت: 20 اسفندماه 99

اگر جدول را بطور کامل نمی بینید جدول را به سمت راست یا چپ ببرید ( اسکرول کنید )

ردیف

نوع نشاء تولیدی

قیمت هر عدد نشاء (تومان)

روش تکثیر

نام انگلیسی

نام علمی

1

نهال کیسه ای گل محمدی کاشان (مخصوص اسانس گیری) 5 تن در هکتار وزن تر

بالای 5000 عدد قیمت 3500

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

2

نهال کیسه ای گل محمدی تبریز (مخصوص اسانس گیری) 5 تن در هکتار وزن تر

بالای 5000 عدد قیمت 3500

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

3

نهال کیسه ای گل محمدی سرخ (مخصوص خشک کردن)

بالای 5000 عدد قیمت 5000

قلمه

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

4

نهال کیسه ای گل محمدی صد پر (هم اسانس گیری و هم خشک کردن)

بالای 5000 عدد قیمت 10000

کشت بافت

Persian rose, Damask rose

Rosa damascenae Mill

5

اسطوخودوس

1000

بذر

Lavender

Lavandula officinalis

6

گل راعی

350

بذر

St. John̕ s wort

Hypericum perforatum

7

بادرنجبویه

350

بذر

Balm

Melissa officinalis

8

زوفا

350

بذر

Hyssop

Hyssopus officinalis L.

9

شیشا

350

بذر

Tansy

Tanacetum vulgare L.

10

مریم گلی

350

بذر

sage

Salvia officinalis

11

آویشن باغی

350

بذر

Thyme

Thymus vulgaris

12

سرخارگل

400

بذر

Purple coneflowers

Echinanaceae purpurea

13

فیسالیس دارویی

350

بذر

Alkekengi

Physalis alkekengi

14

آرتیشو

350

بذر

Artickoke

Cynara scolymus

15

خار مریم

350

بذر

Holy thistle

Silybum marianum

16

سنبل الطیب

400

بذر

valerian

Valeriana officinalis

17

گاوزبان ایرانی

350

بذر

viper̕ s bugloss

Echium amoenum

18

مرزنجوش کبیر

350

بذر

Marjoram

Origanum marjorana

19

به لیمو

700

قلمه

Lippia

Lippia citriodora

20

استویا (کشت بافت)

6000

قلمه

Stevia

Stevia rebaudiana

 

استویا (بذری)

1500

بذر    

21

ریزوم نعناع فلفلی

 بالای 100 کیلو، هر کیلو 25000 

ریزوم

Pepper mint

Menthea piperita

خرید بالای 10000 عدد نشاء یا قلمه، قیمت هر عدد نشاء یا قلمه طبق جدول بالا می باشد.

خرید بین 1000 الی 10000 عدد نشاء، بسته به نوع نشاء ( به غیر از قلمه گل محمدی، به لیمو ، استویا، اسطوخودوس ) قیمت هر عدد نشاء بین 700 الی 1000 تومان می باشد.

خرید زیر 1000 عدد نشاء، بسته به نوع نشاء ( به غیر از قلمه گل محمدی، به لیمو ، استویا، اسطوخودوس ) قیمت هر عدد نشاء بین 850 الی 1500 تومان می باشد.

آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشاء انواع گیاهان دارویی هستیم.

فروش نهال موز و نهال آناناس
نهال موز و نهال آناناس برای فروش موجود است. علاقمندان برای تهیه و خرید نهال موز و نهال آناناس لطفاً با شرکت تماس بگیرید.

نشاء گیاهان دارویی تولید شرکت

نشا, نشاء, فروش نشا, تولید نشا گیاهان دارویی, خرید نشا, نشا گیاهان دارویی, فروش نشا گیاهان دارویی, ارسال نشا گیاهان دارویی به سراسر ایران

فروش انواع نشاهای گیاهان داروئی

توليد و فروش انواع نشا گياهان دارویی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه آماده دریافت سفارش شما جهت تولید نشا انواع گیاهان دارویی می باشد. شرکت تعاونی زرین… ادامه مطلب

گیاهان دارویی تولید شرکت

گیاهان دارویی خشک

گیاهان دارویی تولیدی شرکت

ردیف نام گیاه نام علمی نوع محصول تولیدی 1 آرتیشو Cynara scolymus گیاه خشک و غنچه گل 2 آویشن باغی Thymus vulgaris گیاه خشک و اسانس 3 اسطوخودوس… ادامه مطلب

فروش و توزیع آلوئه ورا

برگ آلوئه ورا

فروش و توزیع برگ آلوئه ورا

شرکت زرین گیاه توزیع کننده و پخش کننده برگ و فرآورده های آلوئه ورا می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید. ادامه مطلب

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

کلکسیون گیاهان دارویی, مجموعه گیاهان دارویی, تولید کلکسیون گیاهان دارویی, فروش کلکسیون گیاهان دارویی, عرضه کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی

تولید، عرضه و فروش کلکسیون گیاهان دارویی کلکسیون گیاهی به مكاني اطلاق مي شود كه گياهان مختلف را در آن جمع آوري نموده و به طور طبيعي از آنها نگهداري… ادامه مطلب

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی

تولیدات کشت بافتی شرکت تعاونی زرین گیاه ارومیه فعالیت خود را در زمینه آموزش، کشت و پرورش و فرآوری گیاهان دارویی در سال 1389 آغاز نمود. این شرکت… ادامه مطلب

تولید گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی

تولیدات گلدانی گیاهان دارویی اگر بخواهید می توانید در تمام فصول به خصوص فصل زمستان گیاهان دارویی را به عنوان سبزی در خانه تان پرورش دهید که از طعم و… ادامه مطلب